O constiintă încarcată are nevoie sa se confeseze. O operă de artă reprezintă o confesiune. Albert Camus

Teoria cuantică

Am citit azi despre: 

“Teoria cuantică este o știință a fizicii , ne spune că trăim într-un câmp armonios de energie. Energie care este în deplasare continua, ondulatorie si constanta, inclusiv gândurile noastre”  Medicina cuantică e bazată pe utilizarea “cuantelor de energie” adică pe doze infime de energie electromagnetică destinate diagnosticului, prevenirii şi regenerări  individului. Odată cu noua  energia revelată de fizica cuantică, s-a trecut la– stetoscoape – tomografe,..celulare,computere,…

Fizica modernă considera că cea mai mică unitate de materie e “cuanta” nu atomul. Ea se afla în spaţiu în continuă mişcare. În anumite condiţii un corp poate emite către un alt corp „raze energetice”.  Orice boală sau sindrom poate fi redefinit ca o tulburare apărută la nivelul energiei. Atitudine  pozitivă este importanta! . (Energia negativa a unei persoane, o percep si eu. )  

Percepţia este ca – mintea subconştientă [şi nu genele/caracterele ereditare] sunt cele care determină caracterul vieţii noastre.
Totuşi e nevoie şi de înzestrare genetică pentru a percepe unele relaţii de natura umană, sau din diverse domenii ale ştiinţei, de a te apropia de ele, de a le gândi şi a le da o interpretare, are influenta si asupra caracterului, cred. Nu toţi cei care parcurg aceleaşi studii ajung la aceleaşi satisfacţii intelectuale. 

 Cu ceva timp în urmă am citi despre despre QC – un articol care mi-a trezit mare interes, uite ce spunea acel articol: “Quantum Constiinţa – QC – ar putea fi, probabil, următoarea etapă în evoluția umanității, mintea ar fi mântuirea noastră.” Posibil, nu? – Omul face eforturi de a explica până la el, inexplicabilul –  Beneficiarul cuceririlor, al tuturor predecesorilor săi, a celei mai radicale şi minunate transformări.

 

Reclame

Comments on: "Teoria cuantică" (2)

 1. Buna dimineata, Ane ! 🙂
  Cele postate ieri de tine pe
  http://aliosapopovici.wordpress.com/2014/04/07/
  m-au trezit ” cu noaptea-n cap” si mi-au oferit
  LIBERTATEA

  de a-ti multumi acum la ceas de prima ora
  pentru frumoasele cuvinte adresate acolo !! 🙂 🙂
  Fie ca Duminica de FLORII
  Sa-ti aduca doar BUCURII
  Sanatate si flori multe
  Vorbe calde, dulci si culte !!! 🙂 🙂 🙂
  Cu prietenie,
  Aliosa.

  • Iţi Mulţumesc pentru mesaj! Sentimentul de libertate e plenitudinea de a trăi liber, un sentiment sublim. O zi plăcută!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: