O constiintă încarcată are nevoie sa se confeseze. O operă de artă reprezintă o confesiune. Albert Camus

arta si natura

Iată cum va arăta Sagrada Familia în 2026, când capodopera lui Gaudí va fi finalizată!

 A trecut mai bine de un secol din momentul în care au debutat operaţiunile de construire a celebrei Sagrada Familia, biserica din Barcelona proiectată de faimosul arhitect catalan Antoni Gaudí, iar până la finalizarea operei vor mai trece alţi 13 ani.In clipul de mai jos sunt vizualizate diferitele adăugiri care vor fi realizate în anii următori pe măsură ce arhitectul Jordi Faulí şi echipa sa vor continua marşul spre cer. De asemenea, animaţia oferă un context pentru scara uriaşă a edificiului. Turnul central al Sagrada Familia va măsura, la finalizare, 172 metri în înălţime, devenind cea mai impunătoare biserică din lume

Antoni Gaudí a murit în 1926 la vârsta de 73 de ani, fiind călcat de un tramvai. Nouă arhitecţi au supravegheat de atunci lucrările de la Sagrada Familia, fiecare întâmpinând diferite dificultăţi. Gaudí a…

Vezi articolul original 89 de cuvinte mai mult

Comments on: "Sagrada Familia in 2026" (6)

  1. Cheltuială mare cu Sangrada Familia, nu toţi spaniolii bat din palme de bucurie, la 5 milioane de șomeri, es cierto, no?

    • Sagrada e o constructie grandioasa, o minunatie,unica in lume. Interiorul ei este splendoare. Au toate motivele ca spanioli sa fie mandri . Intrarea era 7 euro atunci, acuma cred ca e mai mult. Prin urmare incasarile sunt mari.

      • Mândri mai mult catalanii, cei de aici de la Comunidad Valenciana, lo dudo, pero mucho!

        • Am fost in Valencia. Da, ei au Orasul Artelor si Stiintelor una din cele mai importante atractii! Acolo am vizualizat primul film in Imax 3D,si cate si mai cate…plaja la Marea Mediterana .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: