O constiintă încarcată are nevoie sa se confeseze. O operă de artă reprezintă o confesiune. Albert Camus

 Ce-ar fi să fim un pic mai sinceri și mai autentici în viața de zi cu zi ? Ce-ar fi dacă nu ne-ar mai fi frică de necunoscut și ne-am da voie să găsim forme noi de a trăi, de a experimenta viața aceasta?

00001-Marchesa-Bridal-SS20

rzr

tumblr_pr9gidX2Yn1y4g7s3o1_1280

Femeia plutește prin viață, întotdeauna în prezent, pentru că prezentul este cel mai interesant și important lucru care îi atrage atenția.

faux-monique-lhuillier-floral-bloom-bundle-o

Avem un scop, în viață acesta, să fim frumoși, sănătoși, bucuroși și fericiți. Sunt semințe pure si sănătoase. E un modus Vivendi. Dacă nu este așa, drumul e greșit.

Comments on: "feminitate și culoare" (13)

 1. Câtă eleganţă şi frumuseţe! Tare frumos e totul!

 2. Semințe sănătoase și pure găsesc mereu la tine. Pentru frumusețe și bucurie, totodată. Să fii binecuvântată pentru darul tău, Ane!

 3. Minunat articol! ❤

 4. Se simte frumusețea sufletului însetat de eleganță sufletească! Mulțumim, ane!
  O seară binecuvântată!

  • Super imagine! Multumesc mult!
   Simți nevoia de o schimbare vestimentară, după atâta timp urât.
   O seară bună!

 5. C’est magnifique . Bonne soirée

 6. Frumos. „Ce-ar fi să fim un pic mai sinceri și mai autentici în viața de zi cu zi ?” Se pare ca experimentezi asa zisa viata autentica. Se pare ca stii ca ducem cu toti o pluta in spate, pluta amagitoare a salvarii si ca o ducem pana obosim, si ca atunci cand in sfarsit obosim de atata carat la ea, ne dam seama ca noi nu apartinem acestei lumi. Si ne amintim cuvintele: „Imparatia mea nu este din lumea aceasta” Un om bun ramane bun in orice conditii. „Daca nu este asa drumul este gresit.” Dumnezeu este si dimensiune materiala si spirituala. „In lume veti avea necazuri, dar indrazniti eu am biruit lumea.” Exact la ceea ce spui tu se refera El. La a nu te lasa dus de valul inselator! Pune soare si fa-ti viata asa cum iti doresti! Dupa ce ai baut „otrava” ori ii stii mirosl si te feresti, ori devii imun!

  • Ce bine ar fi să ne facem viața așa cum ne-o dorim. Dar vața îți pune conditii, întrebări, decidem cu creierul, ori cu inima. Risc asumat. Aparținem acestei lumii, de aceea ne ducem crucea.
   Gustăm din ”otravă”, ea face diferența. Iar dacă nu există altă perspectivă și ai puterea necesară, devi imun.
   Fericirea se măsoară în clipe, este divină. Am văzut cum unii se îmbată cu fericire falsă!

   • Da, apartinem acestei lumi atata timp cat o locuim. Intr-o lume a actiunii exista si reactiune. De aceea inainte de a da un raspuns sau a lua o decizie este bine sa-i vedem actiunea din trecut, cum a pornit si de ce, ce semne poarta, pentru a putea prevedea evolutia. Probabil ca da, se imbata cu fericire falsa cate unii..dar ce viata scurta are falsitatea! Cand experimentezi autenticul, multi te vor ocoli, caci nu-i asa? Viata iluziilor este dulce! Ce este frumos ochiului trebuie sa-i fi fost mai intai superb sufletului. Frumos la tine.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: