O constiintă încarcată are nevoie sa se confeseze. O operă de artă reprezintă o confesiune. Albert Camus

Alexandra Ușurelu

”Suferința e atât de frumoasa pentru ca, în clipa în care o arzi, din cenușa aia se naște

totuși ceva esențial.”

Aștept dezlegarea, inima mă-ntreabă cine-i adorarea. Caut ziua, caut noaptea, mă răscolesc, cred în vise, în zori sunt obosită, în așteptarea celor ce nu sunt zise.

Deslușesc frumusețea lumii în toate câte văd și aud.

Te așteptam, bine-ai venit!Te cunoșteam chiar dacă noi nu ne-am mai întâlnit/Nu mai credeam în vorbe mari/Cum nu mai credeam ca tu vreodată o sa apari/Mi-a fost de-ajuns o clipa sa te știu/O viata si ceva lângă tine vreau sa fiu/ Toată dragostea din lume…

Nu ştiu altfel să mă port/ Decât aşa cum mă port eu,/ Nu ştiu altfel să iubesc/ Decât din tot sufletul meu./ Mai beau un ceai şi mi-e bine,/ Mai simt urme fine,/ E parfumul tău prin casă,/ Nu vrea să iasă./ Bună seara, acesta-i sufletul meu,/ Curge peste oameni mereu.

Rămâi gândul cel dintâi /Și-argintul din ochii căprui/ Rămâi zmeul care nu-i Pierdut printre nori albăstrui/ Rămâi cartea-nchisă/ Nimănui promisă, îmbrăcată-n praf de stele /Ești fum/Dintr-un foc de suflet bun…

tumblr_pfnmsn3Xbw1ro46rko1_500

Comments on: "Alexandra Ușurelu" (10)

 1. O iubesc pe Alexandra de când am auzit-o prima dată cu melodia „Preţul corect”. Au trecut nişte ani de atunci şi a crescut tare frumos, are talent să dea şi altora.

  • Sună bine muzica ei, e altceva. Are o sensibilitate în voce, o mângâiere pentru suflet.
   Seară plăcuta să ai, Potecută!

 2. Merci pour ces jolies vidéos. Bonne soirée 👍

 3. Îmi place vocea Alexandrei și îmi plac versurile cântecelor sale. Mi-ai dat un imbold de a o asculta mai des și îți mulțumesc pentru asta, Ane!

 4. Ane, te rog, iartă-mă, iarăși voi face un comentariu off-topic, pentru că acolo unde am vrut eu să comentez nu s-a putut. Voiam să-ți spun, poate știi, poate nu, că a doua imagine este preluată din filmul Bright Star despre John Keats. Ți-l recomand cu drag dacă nu l-ai văzut încă. Și ca să nu fiu cu totul off-topic, Alexandra Ușurelu cântă foarte frumos.

 5. Mulțumesc frumos,draga Roxi. L-am căutat pe Google, l-am gasit. O sa-l urmăresc.
  O zi frumoasa și răcoroasa!🌹

 6. Mulțumesc și eu! ❤

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: