O constiintă încarcată are nevoie sa se confeseze. O operă de artă reprezintă o confesiune. Albert Camus

ce am mai citit

Buncăre și bitcoin: miliardarii lumii se pregătesc pentru „mizeria reală”

Miliardarii cumpără buncăre subterane și bitcoin. De ce fac asta? În ultimii ani, elita americană a fost „pregătirea pentru cel mai rău” și a emis pentru sine „asigurare împotriva apocalipsei”, sub formă de adăposturi de lux.

V-ați pregătit pentru următorii doi ani, ce ați fi făcut în tot acest timp? Elita SUA pare să știe exact, și înțelege că ar putea fi un moment cu adevărat teribil în cazul în care sistemul financiar tradițional se prăbușește complet.

Știi ce a făcut elita în ultimele luni și chiar ani? S au pregătit pentru ce e mai rău.

De aceea, în America, și nu numai acolo, elita si-au construit „buncăre miliardare”.

Aceasta este o lume nouă pentru cei bogați, care îi va ajuta să supraviețuiască, unei crize prelungite. 

Ei nu au nevoie depentru a cunpăra, orez, tăiței și hârtie igienică.

Mulți dintre ei s-au pregătit de mult timp să se mute în buncăre subterane de lux.

Unele dintre ele sunt aranjate în stilul moșierilor. Ele sunt multi-nivele și frumoase, imitând condițiile care sunt în case în aer liber, dar situate în subteran. (Vezi Putin)

Ele sunt pline de provizii anuale, de alimente și tot ceea ce este necesar. Există chiar și propriile lor sisteme pentru cultivarea legumelor în cazul în care stocul se termină.

Odată cu debutul panicii globale, elita va putea să se retragă acolo.

Numai în acest an, Lynch se aşteaptă să vândă aproximativ o duzină de buncăre în Noua Zeelandă – ceea ce ar dubla vânzările totale ale firmei înregistrate de-a lungul anilor de activitate, cumpărătorii fiind în principal americani.

Dar cine a început toate astea? Cine în ultimul deceniu a condus tendința de a pregăti elita pentru cel mai rău? Este nimeni altul decât zeul Silicon Valley – Peter Thiel co-fondator al PayPal,un alt rezident din Silicon Valley, Sam Altman. Acest articol, printre altele, vorbește despre disponibilitatea excelentă a Lui Altman pentru răspândirea unui posibil virus.

După ce laboratorul olandez a modificat virusul gripei aviare H5N1 în urmă cu cinci ani și l-a făcut extrem de contagios, probabilitatea ca un virus sintetic mortal să fie eliberat în următorii 20 de ani

Altman continuă spunând: „Încerc să nu mă gândesc prea mult la asta. Dar am arme, aur, iodură de potasiu, antibiotice, baterii, apă, măști de gaze ale Forțelor de Apărare israeliene.

New York, acesta este locul unde miliardarii din întreaga lume se adună.

Mai mult, autorii articolului i-au cerut lui Hoffman să calculeze câți dintre miliardarii pe care îi cunoște Silicon Valley au achiziționat o astfel de asigurare anti-apocaliptică sub formă de adăposturi în SUA sau în străinătate. Și apoi, în 2017, răspunsul său a fost, „Cred că mai mult de jumătate.”

Palmer Luckey și Peter Thiel investitori Facebook, îl susțin pe Trump. În 2017, Lucky a fost chiar concediat de pe Facebook pentru că l-a sprijinit pe Trump, a relatat Wall Street Journal în articolul „De ce FB l-a concediat pe unul dintre cei mai buni directori. Sugestie: Are ceva de-a face cu Trump”.

Iar Thiel a donat 1,25 milioane de dolari în 2016 pentru a-l susține pe Trump, iar în 2018 alți 250.000 de dolari au fost transferați la fundația sa.

Există două lucruri care modelează opiniile elitei asupra lumii: banii și puterea. Și, de asemenea, controlul asupra oamenilor obișnuiți.

1% din oamenii lumii dețin mai multă bogăție decât celelalte 99%.

Adevărata mizerie va începe când băncile se închid și nu poți cumpăra mâncare când bandele cutreieră zona în căutare de hrană. Într-un astfel de moment va trebui să intri în buncăr!

„Americanii bogați au activat un plan pentru a scăpa de pandemie COVID-19.”

Sunt pregătiți pentru ce e mai rău, băncile se vor închide, iar societatea va fi pe punctul de a fi distrusă, iar acest lucru înseamnă că moartea dolarului american.

Diagramele Bitcoin și Aurul, au eșuat la jumătatea lunii martie, dar aurul s-a recuperat deja la nivelurile anterioare, iar bitcoin este aproape de nivelurile care erau înainte de căderea din martie.

Peter Thiel fondatorul PayPala a fost, de asemenea, mult timp un fan al bitcoin și al altor criptomonede. El este convins că această criptomonedă va deveni echivalentul online al aurului.

În Rezerva Federală a SUA au ajuns trilioane de dolari.

Noi românii de rând sperăm ”să fie bine ca să nu fie rău

The next outbreak? We’re not ready | Bill Gates – YouTube

Comments on: "ce am mai citit" (4)

 1. Iosif Greblea said:

  Fiara pe care ai văzut-o era şi nu mai este. Ea are să se ridice din adânc şi are să se ducă la pierzare. Şi locuitorii pământului ale căror nume n-au fost scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii se vor mira când vor vedea că fiara era, nu mai este şi va veni.
  Aici este mintea plină de înţelepciune: cele şapte capete sunt şapte munţi pe care şade femeia.

  Un Weekend magic, minunat, binecuvântat cu bucurie, pace, liniste si fericire, în Cuvântul AAAE învesmântat, haina alba protectoare, alb-stralucitoare de neprihanire.

 2. Iosif Greblea said:

 3. Da, ce sa zic… Thiel, marele intelectual conservator, si-a cumparat cetatenia neozeelandeza ca sa-si faca dracu stie ce bunker acolo, departe de America. Doar ca Noua Zeelanda e oarecum aproape de China, deci nu e chiar un loc in care sa zici ca esti super in siguranta.

  • Când ești în posesia unui buncăr sunt speranțe. Din buncăr ieșeau americani care au supraviețuit, în urma unor simulări făcute de americani. Prin urmare, ei vor perpetua viața pe pământ. (pe National Geografic).

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: