O constiintă încarcată are nevoie sa se confeseze. O operă de artă reprezintă o confesiune. Albert Camus

Iubirea

Iubirea, accesoriu social care se vinde si se cumpără, nu s-a găsit leac împotriva ei, nici progres, în schimb există paradoxuri în jurul acestui sentiment; se manifesta în cele mai ciudate moduri.

 Căsătoria –  iubire pământească care ar trebui să asigure fericire şi iubire în veşnicie. Femeia iubita are strălucire în privire, e ca fluturele care zboară în soare. Dacă ai doar iluzia că eşti iubită, atunci te întrebi dacă eşti fericită, dacă nu, rămâne amintirea rochiei albe elegante, o zdreanţă care acoperă sufletul rănit. Bărbatul nu va fi fericit nici el, având plăceri sterile, stabilind reguli de viaţă unuia celuilalt pentru a continua un joc absurd. Între doi oameni care convieţuiesc împreuna e nevoie de împlinire; sufleteşte şi trupeşte, nu reduşi la compromisuri care pot afecta principiile de viaţă. Este tot mai evident faptul că în zilele noaste căsătoria a devenit aproape o banalitate.

Sper să vă încânte imaginile! 

Comments on: "Iubirea" (2)

  1. Prin propria noastră voință, alegem și culegem roade, însă uităm că rodul vieții stă în suflet și sufletul nemuritor rămâne …PRIN IUBIRE. Te iubesc… 🙂 🙂 ❤

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: